Jag är bara omöjlig.

Rensar ur ett rum till den graden att mina mörka skräpkläder blir helt vita av damm. Hittar fjärilspuppor bland påskpyssel och tänker om. Gör om. Det rinner ur ögonen. Tristess och damm? Sjönk ihop på en stol. Vill göra det ett tag till. Måste ställa tillbaka saker. Men ögonen rinner ju. Och det här med att jag sitter inloggad på flera olika sociala medier utan att ha någon att prata med. Vill inte ge upp.

Faktumet att Maria har fått tag i en skrivmaskin vill att jag också vill göra det. Kollat på tradera. Att de alla är så billiga gör mig tveksam.


Tar upp flera saker i ett inlägg. Dessutom helt onödiga saker. Är nog yrsel.

Lyssnar in mig på artister inför Arken i Parken. Gah, vad jag längtar tills att få se EGLO. Varvar med videon nedanför. Den är någonslags intern överrenskommelse. Gör mig glad i alla fall. Behöver den.

Längtar tills ikvälll. Till de där vanliga TV-programmen. Middag. 


Spår;
Lämnat av: Maria

Jag längtar också efter EGLO. Åh herregud, längtar verkligen.

Angående skrivmaskin skulle jag nog satsa på att leta på loppisar. Känns bättre om man kan känna på maskinen, kolla att den funkar på egen hand. Sen funkar ju inte min helt perfekt heller, hjulen som matar ram färgbandet får man slå till lite då och då.

För övrigt planerar jag min resa till Malmöfestivalen/Eksjö. Känns bra. Känns väldigt fint att få två spelningar till. Vad är det liksom, tre timmar extra Ark? Fantastiskt.

2011-08-08 @ 16:23:58
URL: http://djmyrstack.blogg.se/
Lämnat av: Lovisa

Hej! Vi träffades framme vid staketet på PIP, om du minns, tänkte jag skulle presentera mig lite sådär.

Såg att du ville ha en skrivmaskin, ett tips är att fråga släktingar, jag hittade en hos min farfar.Kram Lovisa

2011-08-15 @ 22:57:26
URL: http://farfarsframfall.blogspot.comDitt användbara namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (hemlig.)

Har du också en blogg?:Trackback