14 timmar i Norrköping. 26/3

Mitt i natten och egentligen direkt efter konserten i Växjö åkte vi hem och sov i några få timmar. Vaknade sedan upp tidigt på morgonen för att bege sig till Norrköping. Var där lite efter kl 10. Fick könummmret 6.Så det var bara att sätta igång och köa. Frysa och så. Men det gjorde inte så mycket. Alla Angelheads är så himla underbara så man glömmer bort allt jobbigt. Och nu är jag helt ärlig. Ni är underbara. 

I alla fall så gick dagen. Runt insläpp var vi alla väldigt frusna. Själv stod jag tillsammans med Lina inlindad i en stor sovsäck. Det såg förmodligen helt sjukt ut, men jag frös ju!

Väl vid insläpp så sprang jag in. Nerför trapporna och förbi alla möjliga skumma staket. Det var bara en person som sprang före mig. Jag vet inte varför jag sprang. Jag var bara så himla taggad att jag var illa tvungen. Kunde dessutom höra en massa vakter som retade oss över att vi sprang. Men egentligen, om man köat i 10 timmar så ska det väl vara värt det?

Men konserten började till slut. Och allt var bra. Det var den bästa konserten jag varit på hittils. Det var så mycket känslor. 


Jag har också kommit på att Martin Ekelund (aka Lill-Martin) är som ett förband till The Ark. Han brukar alltid stå där ett tag innan konserten och plinga lite småcoolt på alla gitarrer. Han har till och med börjat med en riktigt stor show nu när han blinkar med en ficklampa på oss i publiken. Making an effort?Jag hade med mig ett papper. På pappret hade jag skrivit "Två tusen ljusår av mörker?". Jag ville så gärna höra den låten. För mig är den låten större än It takes a fool. Den är speciell. Jag kunde bara inte hantera att veta att jag aldrig skulle få höra den live. 
Så jag stod där och höll upp skylten i slutet av konserten, jag fick kramp i armarna. Ola ignorerade den först i "låtönskardelen". Men efter One of us is gonna die young så kom han plötsligt mot mig och sträckte sig för att ta emot min skylt. Han sjöng några rader acapella. Och gav tillbaka skylten. Han tog bara i skylten lite. Som för att säga: "Jag gör det här för dig". Jag bröt ihop. Det kändes så overkligt att jag fick höra den där låten. Just nu orkar jag inte direkt förklara varför den är så speciell för mig. Den får väl ett eget inlägg snart.

Skärmklipp från Linns video, under 2000 Light-Years of Darkness. [Tack Linn för att du filmade.]

Sen efteråt stod jag och några andra utanför sceningången och väntade på Arkarna. Vi sjöng för Jepson så att han skulle komma ut, vi gjorde till och med en Ola-ramsa.

Så jag träffade dem. Pratade med Jens. Kramade Jepson. Bad Lasse att signera min jeansjacka. Tackade Ola.

Spår;
Lämnat av: Julia

underbart ju :) hur mÅnga konserter är det kvar nu? :) eller :( bberoende på hur man ser på det. <3

2011-03-27 @ 15:35:50
URL: http://juliaedvinsson.blogg.se/
Lämnat av: malin

ååh det verkade vara så fint i Norrköping

2011-03-27 @ 16:30:20
URL: http://stjarnfallet.devote.se
Lämnat av: Sofie

Heej! Nu kör jag igång med veckans blogg igen! Komentera bara att du är med så lottar jag ut 3 vinnare på Onsdag. Lycka till! http://sofiesbildblogg.blogg.se/2011/march/anmal-er-har.html#comment

2011-03-27 @ 16:43:09
URL: http://sofiesbildblogg.blogg.se/
Lämnat av: ArkStrumpa

Så jävla underbart var det<3

2011-03-27 @ 17:32:56
Lämnat av: ArkStrumpa

Föresten första bilden på Ola var jag bara tvungen att skratta åt. x'D<3

2011-03-27 @ 17:34:35
Lämnat av: Emma

SHIT, vad fina bilder!

jepson-sången var finast och ola-ramsan var bäst. åh, vad härligt allt var!

2011-03-27 @ 17:39:38
URL: http://www.arkark.devote.se
Lämnat av: Katarina

Er Jepsonsång och Olaramsa är redan klassiker! Och att Linn liggande på marken med setlistan i pannan fick Polisen att stanna..... :o)

2011-03-27 @ 18:01:40
Lämnat av: Jennifer (Jejje)

Fina bilder! :D Konserten var finast <3 Och jag trodde inte det var din skylt :o

Tänke också vänta, men ville inte stå där det var så mycket folk :/ Träffade sylle och martin en snabbis vid ingången :DD

2011-03-27 @ 19:18:32
URL: http://letthelightsexplode.blogg.se/
Lämnat av: emelie

Men haha, det är ju så jäääävla jobbigt när Lillmartin ska stämma alla gitarrer 79 gånger och peta på allt annat iallafall 27 gånger innan han ger sig. Liksom okej att man måste stämma allt, men flera gånger?Och jättefina bilder! :)

2011-03-29 @ 09:01:32
URL: http://somjens.blogg.se/Ditt användbara namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (hemlig.)

Har du också en blogg?:Trackback