Varning för fint hår.

När jag har tråkigt tänker jag på frisyrer. Det är inte särskilt krävande heller.

En ny sak jag upptäck är något kallat "dip dyed hair". När bara topparna är färgade i någon mer... extravagant färg. Tycker att det ser väldigt fint ut, på något sätt.

Och om man tröttnar kan man bara klippa av det. Man behöver inte slita sönder håret med en massa ny hårfärg osv. Sådant verkar bara hemskt. (Hejjagharaldrigtfärgathåretnejhejdå.)

(Bildkälla.)

***

För övrigt så hoppas jag att ni hade en bra midsommar. Försökte väl också fira den lite halvhjärtat. Förstår inte meningen med det. 

Om jag ska vara helt ärligt så håller jag inte ett särskilt stort grepp om asatron längre att jag ser nyttan i att fira denna högtid. Men det kanske ni gör? Jag vet inte?

Spår;
Lämnat av: kajsa

Jag skulle färga topparna gröna förut, men jag stänkte i blekmedel som fasiken - INGENTING HÄNDE. Eller det är en pyttenyansskillnad, men inte såpass att man kan färga något över. Så jag blev sur och tänkte att nehe.Men du skulle vara fin i det! Du är ju så ljus redan så du skulle nog bara kunna stänka i lite färg, och såna där roliga färger försvinner efter ett tag dessutom (eh jag, färgat håret mycket? Nej varför tror du det? hihi). Det växer ju alltid ut igen ifall att man skulle tycka det tar för långt tid på sig att försvinna och man vill klippa av några cm.

2011-06-25 @ 23:41:55
URL: http://anniehallova.wordpress.com
Lämnat av: alice

JAAA. kom igen, rosa! färga! nu!

2011-06-25 @ 23:57:42
URL: http://undertheaprilskies.blogg.se/
Lämnat av: Linda

Linnéa jag tror att du skulle passa jättebra med färgade toppar :)

2011-06-26 @ 11:46:58
URL: http://leiaaz.blogspot.com/
Lämnat av: Maria

Fint!

Det är lite läskigt att färga håret första gången. Sen vänjer man sig fort och blir bara irriterad över att det aldrig kan bli jämnt.

2011-06-26 @ 14:57:24
URL: http://djmyrstack.blogg.se/
Lämnat av: Ellie

Svar: HAHA vad har hon nu gjort? :(

2011-06-26 @ 22:37:15
URL: http://lilljesus.blogg.se/Ditt användbara namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (hemlig.)

Har du också en blogg?:Trackback