Berlin.

Vaknar. Dags att ta sig till Berlin. German breakfast för vissa andra på tåget. 

Efter några timmar anlände vi till spelstället. Humöret var inte på topp, dock temperaturen. Men vi överlevde bra, förutom att vattenflaskorna blev stulna då och då.Inte lika bra ködag, kändes inte som att vi kom igång förrän vi fick ryck och tog turistbilder med allting. Förmodligen var det bara tröttheten.
Har stött på väldigt många europeiska Arkfans nu i helgen. Det har varit väldigt intressant och kul. En sak som slagit mig är hur olika deras attityder är från våra. Sammanhållningen är inte där, de litar inte på någon. Ganska logiskt, vi svenska fans träffar varandra ohälsosamt mycket. Men det känns ändå så synd, när man ändå själv bemöter dem så öppet som möjligt - att vissa av dem bara stänger.Insläppet var i alla fall mycket lugnare. Hörde i efterhand att någon tysk hade kommentarat att svenskar till och med var bättre på köer än tyskar. Kändes lite kul. Vi har övat.

När vi väl kom in blev det varmt direkt. Att ändå känna hur svetten rinner fastän man står helt stilla, lite illa? Konserten drog igång. Hade inte lika bra magkänsla som i Hamburg. Var tröttare och varmare. Kände mig så nöjd över Hamburg att Berlin mest blev en till konsert. Ingen till sensation. Behövde ingen egentligen.

Hoppade och sloknade om vartannat. Kommer inte ihåg så mycket mer. Kommer ihåg att Ola lade sig ner på scenen, han berättade efteråt att det var för att han hade varit helt svimfärdig. Denna olidliga värme.

En sak jag faktiskt kommer ihåg är Rock City Wankers. Det tog ett tag innan vi alla förstod vad det var. Dansen till den låten blev sedan mycket udda, utmattande. Kommer ihåg vårt sjungande i gittarslingan till Echo Chamber. Bottleneck. Hur mina vänner blev så ledsna. Försökte trösta. Insåg att jag inte hjälpte. Fortsatte med konserten. Insåg att jag inte orkade. Stod där och nickade lite med huvudet. Det fick sluta så.

Sedan försvann vi ut igen, för luftens skull. Luften var trevlig efter 3 timmars bastu med dans. Bandet skulle haft efterfest med DJ-ing. Väldigt raskt fick de reda på att deras färja skulle gå tidigare än planerat och att de inte skulle kunna ha någon riktig efterfest. Det blev istället mångamånga pratstunder den där sista timmen innan åkning.

Det slutade med det här:

Slutet på dagen. Dagen därpå fördrev vi i Berlin. Utslagna men inte nedslagna. Nattåg hem. Kom hem vid 11 idag. Har inte så mycket mer att säga. Det kommer. Kommer hitta. Eller försöka.

Spår;
Lämnat av: Leia

Gillar bilderna <3

Angående kommentaren... Du vet, allt. Att kunna bo någonstans, att ha allt det där som finns i ett hem. Typ.

2011-09-05 @ 19:27:46
URL: http://leiaaz.blogspot.com/Ditt användbara namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (hemlig.)

Har du också en blogg?:Trackback